Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руса, І. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-31T08:41:26Z | - |
dc.date.available | 2023-07-31T08:41:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667 | - |
dc.description | Руса, І. С. Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. С. Руса ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 53 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Ця кваліфікаційна робота описує проєкт створення сирзаводу з потужністю 50 тонн переробленого молока за зміну. У проєкті передбачено виробництво трьох видів продукції: сиру твердого вагового "Український 50%" та "Дуплет", а також вершкового масла 72,5%. Незбиране молоко містить 3,6% жиру, а закваска буде внесена прямим методом. Нормалізація молока відбуватиметься в потоці, а виробництво масла проводитиметься методом перетворення високожирних вершків. Фасування сиру буде проводитися у вагових блоках вагою 1 кг, а вершкове масло буде фасуватися у брикети вагою 200 грамів. Дана робота містить детальний опис процесу виробництва продукції з урахуванням вихідних даних та технологічних параметрів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Чернігів | uk_UA |
dc.title | Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
dc.description.abstractalt1 | This qualification work describes a project to create a cheese factory with a capacity of processing 50 tons of milk per shift. The project includes the production of three types of products: hard weight cheese "Ukrainian 50%" and "Duplet", as well as 72.5% butter. The incoming milk contains 3.6% fat, and the starter will be added by direct inoculation. Milk normalization will be carried out in-stream, and butter production will be carried out by converting high-fat cream. Cheese will be packed in 1kg weight blocks, while butter will be packed in 200g briquettes. This work contains a detailed description of the production process, taking into account the initial data and technological parameters. | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24 Руса_І_С_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_19_06_2023_.pdf | диплом | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.