Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667
Назва: | Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну |
Автори: | Руса, І. С. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Ця кваліфікаційна робота описує проєкт створення сирзаводу з потужністю 50 тонн переробленого молока за зміну. У проєкті передбачено виробництво трьох видів продукції: сиру твердого вагового "Український 50%" та "Дуплет", а також вершкового масла 72,5%. Незбиране молоко містить 3,6% жиру, а закваска буде внесена прямим методом. Нормалізація молока відбуватиметься в потоці, а виробництво масла проводитиметься методом перетворення високожирних вершків. Фасування сиру буде проводитися у вагових блоках вагою 1 кг, а вершкове масло буде фасуватися у брикети вагою 200 грамів. Дана робота містить детальний опис процесу виробництва продукції з урахуванням вихідних даних та технологічних параметрів. |
Опис: | Руса, І. С. Проєкт сирзаводу потужністю 50 т переробленого молока за зміну : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / І. С. Руса ; керівник роботи К. М. Іваненко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2023. – 53 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/28667 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня бакалавр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
24 Руса_І_С_Диплом_бакалавр_кафедра_ХТ_181_Харчові технології_19_06_2023_.pdf | диплом | 1,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.