Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28961
Назва: Філософсько-методологічні засади екологічної освіти з основами педагогіки : методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 205 «Лісове господарство»
Автори: Шакун, Н. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Філософське осмислення екологічної освіти, усвідомлення світоглядно-методологічних засад екологічного знання актуалізується антропологічною кризою, сучасними глобальними зрушеннями (загостренням екологічних проблем, війнами, соціальними потрясіннями, екологічним колапсом) і є важливим як з точки зору суспільно-практичних викликів, так і в контексті потреби науково-теоретичного дослідження характеру сучасних соціальних трансформацій.
Опис: Філософсько-методологічні засади екологічної освіти з основами педагогіки : метод. вказ. до семінар. занять та самост. роботи для здобувачів друг. (магістер.) рівня вищ. освіти спеціальності 205 «Лісове господарство» / уклад. Н. В. Шакун. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 49 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28961
Розташовується у зібраннях:Шакун Н. В.: навчально-методичні видання
Гуманітарні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5065 МЕТОДИЧКА ФМЗЕО 9.10 (1).pdfметодичні вказівки677,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.