Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/28966
Назва: Інвестування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" спеціальності 075 "Маркетинг" галузі знань 07 "Управління та адміністрування"
Автори: Ільчук, В. П.
Лисенко, І. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розрахункова робота по курсу «Інвестування» є однією із форм самостійної роботи здобувача вищої освіти, допомагає закріпити теоретичний матеріал і придбати навички застосування теоретичних знань на практиці. В розрахунковій роботі розглядаються ряд основних показників, які застосовуються для аналізу інвестиційних проектів і приводиться методика їх використання. Розрахункова робота вміщує три етапи, які охоплюють теоретичні питання інвестиційної діяльності, фінансове та реальне інвестування.
Опис: Інвестування : метод. вказ. до виконання розрах. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт.-проф. програмою "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" спеціальності 075 "Маркетинг" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" / уклад.: В П. Ільчук, І. В. Лисенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 18 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/28966
Розташовується у зібраннях:Ільчук Валерій Петрович
Лисенко І. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5070 Інвестування. Методичні вказівки до виконання РР (1).pdfметодичні вказівки453,31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.