Ільчук Валерій Петрович : [70] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 70
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Маркетингові дослідження споживчого ринку в умовах воєнного стану: особливості та пріоритетиІльчук, В. П.; Лисенко, І. В.
2023Інвестування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" спеціальності 075 "Маркетинг" галузі знань 07 "Управління та адміністрування"Ільчук, В. П.; Лисенко, І. В.
2023Фінанси бізнесу : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою "Бізнес-маркетинг та інтернет-комунікації" спеціальності 075 "Маркетинг" галузі знань 07 "Управління та адміністрування"Ільчук, В. П.; Лисенко, І. В.
2023Методологія і організація наукових досліджень у маркетингу : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Ільчук, В. П.; Полковниченко, С. О.
2023Методологія і організація наукових досліджень у маркетингу : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Ільчук, В. П.; Полковниченко, С. О.
2023Методологія і організація наукових досліджень у маркетингу : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Ільчук, В. П.; Полковниченко, С. О.
2023Механізм формування інвестиційного потенціалу небанківських фінансових установІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.; Шпомер, А.
2022Інвестиційний потенціал небанківських фінансових установІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.; Шпомер, А.
2022Інвестиційний потенціал небанківських фінансових установ у системі забезпечення сталого розвитку національної економікиІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.; Шпомер, А.
2021Проблеми розвитку кредитного ринку України в умовах поширення процесів глобалізації та інтеграціїІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.
2022Фінансові стратегії розвитку промислового підприємстваІльчук, В. П.; Сердюк, Д. А.
2021Проблеми розвитку інституційної складової інфраструктурного забезпечення функціонування кредитного ринку УкраїниІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.
2021Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності" 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійної програми "Фінанси, банківська справа та страхування"Дубина, М. В.; Ільчук, В. П.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.; Кальченко, О. М.; Панченко, О. І.
2021Фінансовий ринок : методичні вказівки до виконання практичних завдань для здобувачів вищої освіти освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" усіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2020Інвестиційна взаємодія учасників інноваційного процесу у формуванні системних утворень машинобудівної галузіІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.
2020Проблеми моделювання інноваційно-інвестиційних систем відновлювальної сфери економікиІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.
2019Synergetic effect of cluster functioningІльчук, В.
2018Практикум з маркетингу : методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Маркетинг" для студентів економічних спеціальностей всіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.
2018Фактори впливу на динаміку іноземних інвестиційІльчук, В. П.; Курач, Д. А.; Лукаш, В. І.
2018Інвестування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" для усіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.; Шпомер, Т. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 70