Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29032
Назва: Валютний ринок : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
Автори: Шишкіна, О. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Валютний ринок» є вибірковою і належить до циклу професійної підготовки. Наукове розуміння проблем функціонування валютного ринку, розвитку валютних відносин здійснення міжнародних розрахунків є необхідним компонентом становлення професійних економічних знань студентів. Предметом дисципліни є сукупність закономірностей, умов, принципів, процесів, що здійснюються у світовому фінансовому і валютному середовищі. Метою навчальної дисципліни є закріплення та розвиток компетентностей бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» в галузі знань 07 – Управління та адміністрування з теорії і практики функціонування валютного ринку і валютної системи; формування комплексного розуміння системи взаємозв’язків у сфері валютних відносин, оцінки явищ та процесів, що відбуваються на національному і світовому валютних ринках у нерозривному зв’язку з їх кількісними та якісними характеристиками та виявлення основних тенденцій та закономірностей їх розвитку в умовах ринкових відносин.
Опис: Валютний ринок : метод. вказ. до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29032
Розташовується у зібраннях:Шишкіна О. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5080 Шишкіна О.В._Валютний ринок_РГР (1).pdfметодичні вказівки410,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.