Шишкіна О. В.: навчально-методичні видання : [27] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Фінансове планування у бізнесі : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» всіх форм навчанняКальченко, О. М.; Шишкіна, О. В.
2024Фінансовий аналіз : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» всіх форм навчанняКальченко, О. М.; Шишкіна, О. В.
2024Фінансово-економічна безпека : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 – Управління та адміністрування спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" усіх форм навчанняСадчикова, І. В.; Шишкіна, О. В.; Кальченко, О. М.
2023Управління банківськими ризиками : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Шишкіна, О. В.; Садчикова, І. В.
2023Податкова система : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Шишкіна, О. В.
2023Фіскальна політика : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Шишкіна, О. В.; Садчикова, І. В.
2023Валютний ринок : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Шишкіна, О. В.
2023Аналіз фінансового стану підприємства : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок всіх форм навчанняКальченко, О. М.; Шишкіна, О. В.; Парубець, О. М.
2023Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Садчикова, І. В.; Холявко, Н. І.; Шишкіна, О. В.; Шпомер, Т. О.
2021Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійної програми "Фінансовий менеджмент підприємств і установ"Дубина, М. В.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.; Парубець, О. М.; Шишкіна, О. В.
2019Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" усіх форм навчанняШишкіна, О. В.; Кальченко, О. М.
2019Фінансовий аналіз : методичні вказівки до самостійної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 - "Управління та адміністрування спеціальності 072 - "Фінанси, банківська справа та страхування"Кальченко, О. М.; Шишкіна, О. В.
2019Фінансовий аналіз : методичні вказівки до практичних для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Кальченко, О. М.; Шишкіна, О. В.
2019Аналіз фінансового стану підприємства : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз» для студентів освітньо-кваліфікаційного. рівня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" всіх форм навчанняШишкіна, О. В.; Кальченко, О. М.; Парубець, О. М.
2019Гроші та кредит : методичні вказівки до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління і адміністрування, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняШишкіна, О. В.; Дубина, М. В.
2019Гроші та кредит : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління і адміністрування, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», заочної форми навчанняШишкіна, О. В.; Дубина, М. В.
2019Гроші та кредит : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління і адміністрування, спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» всіх форм навчанняШишкіна, О. В.; Дубина, М. В.
2014Аналіз фінансового стану підприємства. Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінансовий аналіз» для студентів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0305 – «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» всіх форм навчанняЕрвін, В. І.; Шишкіна, О. В.; Парубець, О. М.; Кальченко, О. М.
2014Фінансово-економічна безпека. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 0305 «Економіка і підприємництво» спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит» заочної форми навчанняШишкіна, О. В.; Кальченко, О. М.; Дубина, М. В.
2014Управління фінансовими ризиками. Методичні вказівки до виконання контрольних робіт для студентів напряму підготовки 0305 «Економіка і підприємництво» спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит» заочної форми навчанняШишкіна, О. В.; Панченко, О. І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 27