Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29034
Назва: Податкова система : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
Автори: Шишкіна, О. В.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Податкова система» є обов’язковою і належить до циклу професійної підготовки. Предметом вивчення навчальної дисципліни «Податкова система» є економічні відносини з приводу перерозподілу валового внутрішнього продукту і національного доходу для створення загальнодержавного централізованого фонду грошових коштів. Метою вивчення дисципліни «Податкова система» є формування знань з основ оподаткування та функціонування податкової системи держави, набуття практики розрахунків діючих податків та зборів, враховуючи особливості платників податків та вимоги законодавства. Виконання розрахунково-графічної роботи спрямовано на систематизацію, закріплення та поглиблення (розвиток) знань з теорії та практики оподаткування та їх застосування при вирішенні актуальних управлінських, інноваційних науково-дослідних завдань; розвиток навичок самостійної роботи та оволодіння сучасним методичним апаратом та технологіями економічних досліджень при вирішенні наукових проблем та питань.
Опис: Податкова система : метод. вказ. до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" / уклад. О. В. Шишкіна. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2023. – 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29034
Розташовується у зібраннях:Шишкіна О. В.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5082 Шишкіна О.В_Податкова система_методичні вказівки до РГР+.pdfметодичні вказівки307,76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.