Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29240
Назва: Особливості готовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом
Автори: Сікалюк, В. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Випускна кваліфікаційна робота присвячена вивченню теоретичних засад, аналітичних та практичних аспектівособливостейготовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків до розділів, загальних висновків, переліку посилань та додатків. Актуальність теми дослідження кваліфікаційної роботи полягає в тому, що у сучасному світі, де спостерігаються глибокі суспільні зміни, соціальна робота визнається однією з ключових професій, необхідних для сталого розвитку суспільства. Готовність майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом – це складний і багатогранний процес, що включає в себе фахову підготовку, розвиток особистих якостей, етичний розвиток та психологічну стійкість. У вступі до роботи обґрунтовується актуальність обраної теми, її теоретичні та методичні засади, чітко окреслюються основні завдання і методи дослідження. У першому розділі розкрито теоретико- методологічні засади дослідження готовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом.У другому розділі кваліфікаційної роботи описано результати емпіричного дослідженняготовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом, проведеного серед здобувачів НУ «Чернігівська політехніка».У третьому розділі роботи розробленопрограму розвитку готовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом. У результаті дослідження зроблено висновок, що основними особливостями готовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом є мотивація, емпатія, навички вирішення конфліктів, готовність до навчання та розвитку, а також усвідомлення емоційної складності цієї професійної сфери. Однак існують аспекти, які потребують подальшого вдосконалення, такі як аналіз та оцінка соціальних проблем і робота в команді.
Опис: Сікалюк, В. С. Особливості готовності майбутніх соціальних працівників до роботи за фахом : випускна кваліфікаційна робота : 231 "Соціальна робота" / В. С. Сікалюк ; керівник роботи Н. С. Нагорна ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра соціальної роботи. – Чернігів, 2023. – 62 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29240
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сікалюк В.С. маг.КР МСР-221 кафедра СР 2023.pdfдиплом442,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.