Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29242
Назва: Інформаційна система фінансової звітності медичної клініки засобами хмарних сервісів AWS. Серверна частина
Автори: Андрусенко, Б. Г.
Ключові слова: BUSINESS TRACKER
STARTUP
UML
WEB-СЕРВІС
JAVA
SPRING BOOT
AWS
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Цей проєкт спрямований на оптимізацію фінансового відстеження, аналізу та звітності для малого та середнього бізнесу в секторі охорони здоров’я. Предметом дослідження є існуючі методи та технологічні рішення, які використовуються для розробки веб-сервісів SAAS. Це включає в себе детальний аналіз хмарних служб, зокрема Amazon Web Services (AWS), що можуть бути ефективно застосовані для розробки програм. Об’єктом дослідження є веб-ресурс, розроблений як потужний інструмент фінансової звітності, спеціалізований для задоволення унікальних потреб медичних клінік. Метою дипломної роботи є створення серверної частини інформаційної системи фінансової звітності медичних клінік засобами хмарних технологій. Основні завдання включають: - дослідження сучасного програмного забезпечення для управління і відстеження фінансових потоків; - аналіз і порівняння сучасних методів і інструментів, застосовних для проєктування та розробки fintech веб-застосунку. - аналіз технологічних рішень, з акцентом на формат SAAS та спеціалізацію об’єкта дослідження, для визначення найбільш ефективного рішення для створення ІС фінансової звітності медичної клініки; - опис етапів технології створення веб-інтерфейсу «Інформаційна система фінансової звітності медичної клініки». - виконання проєктної реалізації веб-інтерфейсу «Інформаційна система фінансової звітності медичної клініки». Наукова новизна дослідження полягає в можливості застосування розроблених моделей, що втілили в себе сучасні методології і технологічні рішеня, розробниками інформаційних систем та особами, залученими до прийняття важливих проєктних рішень. Практична цінність розробленої інформаційної системи полягає в забезпеченні медичних клінік ефективним бізнес інструментом для проведення фінансових операцій. Проєкт може бути адаптованим і до інших сфер послуг. Він вирішує конкретні проблеми, пов’язані з управлінням фінансами малого та середнього бізнесу, розширюючи можливості відстеження, аналізу та звітності.
Опис: Андрусенко, Б. Г. Тема роботи: Інформаційна система фінансової звітності медичної клініки засобами хмарних сервісів AWS. Серверна частина : випускна кваліфікаційна робота : 121 "Інженерія програмного забезпечення" / Б. Г. Андрусенко ; керівник роботи О. В. Трунова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії. – Чернігів, 2023. – 356 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29242
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.