Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29256
Назва: Розробка CRM системи на базі таблиць Google
Автори: Павлюк, В. В.
Ключові слова: GOOGLE SERVICE
UML
JS
APP SCRIPT PROJECT
GOOGLE LABS
бізнес-процеси
лідогенерація
інструмент
business processes
lead generation
tool
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета розробки дипломної роботи – створити CRM систему на базі Google таблиць, ціллю якої є оптимізація ручної обробки даних на основі виконуваних процедур за конкретними та статичними алгоритмами обробки даних. Розробка та управління інструментом створено за допомогою Google Service: Google Labs: App Script Project. Основою проектування модулів системи є мова UML, яка є не технічним ядром реалізації проекту. Результат розробки інструменту наведений у вигляді пояснювальної записки до дипломного проекту. Технічні та програмні засоби: draw.io, App Script, Google Services, JavaScript. Робота системи не вимоглива до жодного із технічних параметрів, окрім наявності інтернету, тому що всі процеси виконуються на хмарі Google Service, але має вимогу до мінімальної версії браузеру не пізніше від Google Chrome 106.0.5249.62 і тд.
Опис: Павлюк, В. В. Розробка CRM системи на базі таблиць Google : випускна кваліфікаційна робота : 121 "Інженерія програмного забезпечення" / В. В. Павлюк ; керівник роботи Ю. М. Лисецький ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії. – Чернігів, 2023. – 232 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29256
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Павлюк В.В. Дипломна робота - Магістр - ПІ 121 - 2023р.pdfдиплом9,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.