Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29286
Назва: Дослідження впливу цукрозамінників та шроту гарбузового насіння на технологію хлібобулочних виробів оздоровчого призначення
Інші назви: Study of the influence of sugar substitutes and pumpkin seed meal on the technology of bakery products for health purposes
Автори: Курочка, А. М.
Ключові слова: хлібобулочні вироби оздоровчого призначення
шрот гарбузового насіння
стевіазоїд та фруктоза
healthy bakery products
pumpkin seed meal
steviazoid and fructose
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Встановлено, що основними напрямками отримання хлібобулочної продукції оздоровчого призначення є застосування в рецептурі харчових волокон та замінників цукру. Об’єкт дослідження: технологія виготовлення батону домашнього прискореним способом із застосуванням КМКЗ, додаванням шроту гарбузового насіння та з заміною цукру на стевіазоїд та фруктозу. Предмет дослідження: показники якості напівфабрикатів і готових хлібобулочних виробів. Мета кваліфікаційної роботи –розроблення технології виготовлення хлібобулочних виробів оздоровчого призначення із застосуванням в якості добавки шроту гарбузового насіння та з використанням стевізоїду та фруктози. У кваліфікаційній роботі здійснено аналітично-розрахункове дослідження можливості використання шроту гарбузового насіння в технології виготовлення батону домашнього. Встановлено, що додавання шроту в кількості від 5 до 10 % відмасиборошна та цукрозамінника - стевіазоїду в рецептурідаєможливістьзбагатитиготовупродукціюкориснимимікроелементамита зберегти якісні показники готових виробів. Розраховано виробнича рецептура, підібрано апаратурне забезпечення, обрано заходи техніки безпеки та безпечністі харчової продукції за принципами НАССР, розраховано економічний ефект від впровадження розробки у виробництво.
Опис: Курочка, А. М. Дослідження впливу цукрозамінників та шроту гарбузового насіння на технологію хлібобулочних виробів оздоровчого призначення : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / А. М. Курочка ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 89 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29286
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Курочка_ВКР.pdfдиплом2,6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.