Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29295
Назва: | Дослідження впливу фруктози на технологічні та якісні показники шоколадно-вершкового морозива з керобом |
Автори: | Глушак, В. С. |
Ключові слова: | кероб фруктоза шоколадно-вершкове морозиво |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Основна мета магістерської роботи полягає у використанні фруктози та керобу, як натуральних добавок, що покращують фізико-хімічні та смакові властивості продукту надаючи йому функціональних властивостей. В роботі проведенно дослідження використання керобу різного ступеня прожарювання, як замінника какао-порошку в рецептурі шоколадно-вершкового морозива. Також запропоновано використання пиродного цукрозамінника фруктози для розширення асортименту виробів задля використання в раціоні хворих на діабет. Визначено оптимальне дозування фруктози та керобу для отримання якісних органолептичних та фізико-хімічних показників продукції. |
Опис: | Глушак, В. С. Дослідження впливу фруктози на технологічні та якісні показники шоколадно-вершкового морозива з керобом : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. С. Глушак ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 69 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29295 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Глушак_Кваліфікаційна робота.pdf | диплом | 1,83 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.