Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29295
Назва: Дослідження впливу фруктози на технологічні та якісні показники шоколадно-вершкового морозива з керобом
Автори: Глушак, В. С.
Ключові слова: кероб
фруктоза
шоколадно-вершкове морозиво
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Основна мета магістерської роботи полягає у використанні фруктози та керобу, як натуральних добавок, що покращують фізико-хімічні та смакові властивості продукту надаючи йому функціональних властивостей. В роботі проведенно дослідження використання керобу різного ступеня прожарювання, як замінника какао-порошку в рецептурі шоколадно-вершкового морозива. Також запропоновано використання пиродного цукрозамінника фруктози для розширення асортименту виробів задля використання в раціоні хворих на діабет. Визначено оптимальне дозування фруктози та керобу для отримання якісних органолептичних та фізико-хімічних показників продукції.
Опис: Глушак, В. С. Дослідження впливу фруктози на технологічні та якісні показники шоколадно-вершкового морозива з керобом : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / В. С. Глушак ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29295
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Глушак_Кваліфікаційна робота.pdfдиплом1,83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.