Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29308
Назва: Використання продуктів переробки Viburnum opulus та Cucurbita pepo у виробництві борошняних кондитерських виробів
Автори: Ющенко, Н. Ф.
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби
збагачені кекси
рослинні добавки
органолептичні показники якості
HACCP
flour confectionery products
enriched cupcakes
plant supplements
organoleptic quality indicators
HACCP
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Розроблено технологію приготування кексів з додаванням подрібненого насіння гарбуза та пюре калини. Визначено фізико-хімічні та органолептичні показники якості розроблених виробів. Встановлено, що найкращі показники мають кекси в рецептурну суміш яких додано пюре калини звичайної та насіння гарбуза звичайного у кількості 10 %. Виявлено, що використання цієї нетрадиційної рослинної сировини покращує мінеральний та вітамінний склад кексів. Запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва збагачених кексів. В рамках впровадження системи НАССР проведено аналіз потенційно небезпечних чинників на всіх стадіях технологічного процесу виробництва кексів. Визначено потенційні критичні контрольні точки та запропоновані коригувальні дії.
Опис: Ющенко, Н. Ф. Використання продуктів переробки Viburnum opulus та Cucurbita pepo у виробництві борошняних кондитерських виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. Ф. Ющенко ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 95 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29308
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ющенко Наталії_ВКР_МХТ-221.pdfдиплом3,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.