Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29308
Назва: | Використання продуктів переробки Viburnum opulus та Cucurbita pepo у виробництві борошняних кондитерських виробів |
Автори: | Ющенко, Н. Ф. |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби збагачені кекси рослинні добавки органолептичні показники якості HACCP flour confectionery products enriched cupcakes plant supplements organoleptic quality indicators HACCP |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено технологію приготування кексів з додаванням подрібненого насіння гарбуза та пюре калини. Визначено фізико-хімічні та органолептичні показники якості розроблених виробів. Встановлено, що найкращі показники мають кекси в рецептурну суміш яких додано пюре калини звичайної та насіння гарбуза звичайного у кількості 10 %. Виявлено, що використання цієї нетрадиційної рослинної сировини покращує мінеральний та вітамінний склад кексів. Запропоновано апаратурно-технологічну схему виробництва збагачених кексів. В рамках впровадження системи НАССР проведено аналіз потенційно небезпечних чинників на всіх стадіях технологічного процесу виробництва кексів. Визначено потенційні критичні контрольні точки та запропоновані коригувальні дії. |
Опис: | Ющенко, Н. Ф. Використання продуктів переробки Viburnum opulus та Cucurbita pepo у виробництві борошняних кондитерських виробів : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / Н. Ф. Ющенко ; керівник роботи Н. П. Буяльська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій та екології. – Чернігів, 2023. – 95 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29308 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ющенко Наталії_ВКР_МХТ-221.pdf | диплом | 3,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.