Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29311
Назва: Землеробство : методичні вказівки до виконання курсової роботи на тему «Проектування сівозміни, обробітку ґрунту та комплексу заходів боротьби з бур’янами» для здобувачів вищої освіти денної форми навчання за освітнім ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія»
Автори: Круподеря, Ю. О.
Канівець, В. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Підвищення культури землеробства передбачає впровадження у виробництво заходів, що становлять науково обґрунтовану його систему. Серед них важливе значення мають правильні сівозміни, які є головною і незамінною її ланкою та посідають особливе місце за різноманітним сприятливим впливом на родючість ґрунту і врожайність сільськогосподарських культур. На основі сівозмін створюють системи удобрення, механічного обробітку ґрунту і захисту посівів від бур'янів, шкідників та збудників хвороб. Безсистемне проведення цих заходів, без врахування того, що вирощували на полі в попередні і що буде висіяне в наступні роки, призводить до низької ефективності й запущеності полів. У правильних сівозмінах краще виявляються об'єктивні закони землеробства, а їх дотримання дає змогу регулювати кругообіг елементів живлення рослин у сільському господарстві.
Опис: Землеробство : метод. вказ. до виконання курс. роботи на тему «Проектування сівозміни, обробітку ґрунту та комплексу заходів боротьби з бур’янами» для здобувачів вищ. освіти ден. форми навчання за освіт. ступенем бакалавр спеціальності 201 «Агрономія» / уклад.: Ю. О. Круподеря, В. І. Канівець. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. - 24 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29311
Розташовується у зібраннях:Канівець В. І.: навчально-методичні видання
Круподеря Ю. О.: навчально-методичні видання
Аграрні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МВ до К.р. Землеробство (1).pdfметодичні вказівки1,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.