Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29315
Назва: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології в рослинництві» для студентів за спеціальністю 201 «Агрономія», ОС - Магістр
Автори: Круподеря, О. Ю.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Однією з провідних галузей економіки України є сільське господарство. Крім стабільного забезпечення населення країни якісним, безпечним, доступним продовольством, сільське господарство України спроможне на вагомий внесок у розв'язання світової проблеми голоду. Зокрема широкий розвиток рослинницької галузі створює потенціал виробництва, що значно перевищує потреби внутрішнього ринку. У сучасному аграрному виробництві основним фактором підвищення врожайності сільськогосподарських культур є освоєння та впровадження сучасних інтенсивних технологій вирощування, які вже працюють в передових країнах світу. Значна їх частка впроваджується та вже успішно використовується в провідних господарствах України (переважно холдинги). Навчальна дисципліна «Інноваційні технології в рослинництві» включає в себе наукові основи рослинницької галузі, має важливе теоретичне і практичне (виробниче) значення, тому що є розробником комплексного, системного підходу при вирощуванні польових культур та сприяє удосконаленню конкретних елементів технологічних процесів за рахунок впровадження інноваційних технологій (розробок)
Опис: Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології в рослинництві» для студентів за спеціальністю 201 «Агрономія», ОС - Магістр / уклад. Ю. О. Круподеря. - Чернігів : ЧНТУ, 2019. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29315
Розташовується у зібраннях:Аграрні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні_рекомендації_до_курсової_роботи Інноваційні технології в рослинництві.pdfметодичні вказівки519,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.