Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29348
Назва: Сучасна фінансова політика держави та її ефективність
Інші назви: Modern state of financial policy and its efficiency
Автори: Зеленський, В. С.
Ключові слова: фінансова політика
державна фінансова політика
фінансові ресурси
бюджет
доходи бюджету
видадтки бюджету
financial policy
state financial policy
financial resources
budget
budget revenues
budget expenditures
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження КР є теоретична сутність і практичний зміст державної фінансової політики, а також ступінь її відповідності ключовим чинникам зовнішнього і внутрішнього середовища у конкретній країні. Об’єктом дослідження виступає державна фінансова політика України у 2004 – 2023 роках. Мета кваліфікаційної роботи полягає в оцінці раціональності та ефективності сучасної державної фінансової політики в Україні з обгрунтуванням перспективних напрямків її удосконалення у поточному періоді та повоєнний час. Завданнями роботи є дослідження фінансової політики України, аналіз її особливостей та ефективності, визначення пріоритетів та оцінка її сучасного стану, а також визначення пріоритетних напрямків для ведення фінансової політики у майбутньому. За результатами дослідження сформульовані висновки, щодо поточного стану фінансової політики, описані виклики фінансовій політиці України, а також визначені приорітетні напрямки та завдання на майбутнє. Одержані результати можуть бути використані при обгрунтуванні перспективних напрямків фінансової політики України на найближчу та більш віддалену перспективу.
Опис: Зеленський, В. С. Сучасна фінансова політика держави та її ефективність : випускна кваліфікаційна робота : 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" / В. С. Зеленський ; керівник роботи О. М. Кальченко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра фінансів, банківської справи та страхування. – Чернігів, 2023. – 79 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29348
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зеленський_магістр_ФБСС_2023.pdfдиплом2,67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.