Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29361
Назва: Дистанційний моніторинг земель сільськогосподарськогопризначення засобами безпілотних літальних апаратів
Автори: Андрушко, А. М.
Ключові слова: безпілотний літальний апарат
моніторинг
аналіз
інфрачервоний
моніторинг
сільськогосподарські угіддя
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – землі сільськогосподарського призначення, які підлягають моніторингу та аналізу за допомогою безпілотних літальних апаратів. Мета досліджень – дослідження можливостей та ефективності використання безпілотних авіаційних апаратів для дистанційного моніторингу земель сільськогосподарського призначення. Метод дослідження – дистанційний моніторинг земель сільськогосподарського призначення з застосуванням безпілотних літальних апаратів. На основі проведених досліджень: – виконано вивчення та аналіз можливостей безпілотних літальних апаратів по дистанційниому моніторингу земель сільськогосподарського призначення; – обгрунтованометодологія, засоби та техніка, які дозволять з високою точністю та ефективно визначати стан земель для використання їх в сільському господарстві. Результати даної роботи доцільно використати під час організації та планування робіт з підготовки до використанняземель сільськогосподарського призначення.
Опис: Андрушко, А. М. Дистанційний моніторинг земель сільськогосподарськогопризначення засобами безпілотних літальних апаратів : випускна кваліфікаційна робота : 193 "Геодезія та землеустрій" / А. М. Андрушко ; керівник роботи С. В. Коваленко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра геодезії, картографії та землеустрою. – Чернігів, 2023. – 96 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29361
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АНДРУШКО Артем Миколайович.pdfдиплом2,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.