Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29630
Назва: Інформаційно-комп’ютерна система управління банком крові
Автори: Петренко, О. О.
Ключові слова: банк крови
ІКС
C#
SQL
.NET
VISUAL STUDIO

UX
BLOOD BANK
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об'єктом розробки є інформаційно-комп’ютерна система, призначена для ефективного управління ресурсами банку крові. Предмет розробки – реалізація інтегрованих алгоритмів для обробки, зберігання та аналізу даних про донорів, запаси крові та пацієнтів. Метою роботи є створення автоматизованої системи, яка покращує процеси управління запасами, логістики та розподілом наявної крові, а також забезпечує надійне зберігання інформації про донорів та пацієнтів. Інтерфейс інформаційної системи було розроблено з використанням мови програмування C# та фреймворку .NET, для редагування коду використовувалось інтегроване середовище розробки Visual Studio. Результатом роботи є інформаційна система, що забезпечує: 1. Автоматизацію процесів реєстрації та управління даними донорів. 2. Автоматизацію процесів реєстрації та управління даними пацієнтів. 3. Моніторинг та управління запасами крові та її компонентів. Шляхи вдосконалення системи включають розробку додаткових аналітичних інструментів для точнішого прогнозування потреб у крові, а також покращення функціоналу для залучення та управління інформацією про донорів та пацієнтів.
Опис: Петренко, О. О. Інформаційно-комп’ютерна система управління банком крові : випускна кваліфікаційна робота : 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. О. Петренко ; керівник роботи О. В. Красножон ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра інформаційних та комп’ютерних систем. – Чернігів, 2023. – 99 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29630
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВКР_Петренко_О_О_ЗМКІА_211_2023 (1).pdfдиплом2,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.