Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29705
Назва: Формування стратегії соціально-економічного розвитку Куликівської селищної територіальної громади
Інші назви: Strategy of the Socio-Economic Development for the Kulikivska Territorial Community
Автори: Ювженко, Т. П.
Ключові слова: стратегія
планування
розвиток
аналіз
громада
оперативна ціль
strategy
planning
development
analysis
community
operational goal
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Робота має на меті детально опрацювати та розробити стратегію розвитку Ку-ликівської селищної територіальної громади. Вивчені теоретичні аспекти стратегічного планування та розвитку громад в Україні. Проаналізована нормативно-провова база планування та стратегічного розвитку територій в нашій країні. Надана оцінка досвіду, який використовується в зарубіжних країнах щодо формування стратегій розвитку та планування. Окрема увага приділена детальному аналізу діяльності Куликівської ТГ. Розгля-нуто напрямки розвитку інфраструктури, економіки та підприємництва в громаді. Про-аналізована бюджетно-фінансова сфера, визначені основні показники. Якісно і в деталях пояснено сильні і слабкі сторони, загрози і можливості Куликівської громади. На підставі цього здійснено припущення щодо можливих напрямків розвитку території. Для визначення головних напрямків розвитку проведено опитування населення регіону, як фізичних осіб, так і представників бізнесу. Окреслені декілька сценаріїв, за якими може розвиватись громада - песимістич-ний та реалістичний. Стратегія розвитку Куликівської громади розділена на три складові. Кожний напрямок має свої оперативні цілі і задачі. По кожній задачі визначені джерела фінансу-вання, суб’єкти реалізації та очікувані результати. Надані конкретні приклади з деталізацією етапів реалізації по кожному з визначе-них напрямків стратегії.
Опис: Ювженко, Т. П. Формування стратегії соціально-економічного розвитку Куликівської селищної територіальної громади : випускна кваліфікаційна робота : 281 «Публічне управління та адміністрування» / Т. П. Ювженко ; керівник роботи О. В. Михайловська ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра менеджменту та адміністрування. – Чернігів, 2023. – 123 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29705
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ювженко Т.П. диплом магістр 281 ПУА 2023.pdfдиплом2,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.