Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29708
Назва: Стратегічні напрями розвитку виробничого підприємства у воєнний період
Інші назви: Strategic directions of industrial enterprise development during the war period
Автори: Потапенко, А. В.
Ключові слова: стратегія
стратегічне управління
стратегічний розвиток підприємства
роздрібна торгівля
стандарти безпеки
strategy
strategic management
strategic development of the enterprise
retail trade
safety standards
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є теоретичні засади та практичні рекомендації щодо розробки стратегічних пріоритетів розвитку виробничого підприємства "Козацькі напівфабрикати" у воєнний період. Метою дослідження є визначення, розробка та обґрунтування стратегічних напрямів розвитку виробничого підприємства "Козацькі напівфабрикати" у воєнний період. Методи дослідження – системний, узагальнення, систематизації, статистичного аналізу, порівняльного аналізу та таблично-графічний метод. Практичне значення отриманих результатів полягає в можливості використання запропонованих заходів підтримувати високий стандарт якості продукції та забезпечувати конкурентоспроможність компанії в умовах нестабільності. У цілому, запропоновані стратегії є важливими для підтримання стабільності та розвитку "Козацьких напівфабрикатів" у важких умовах воєнного конфлікту. Однак необхідно продовжувати моніторити ситуацію, адаптувати стратегії до нових умов та розширювати набір інструментів для управління ризиками та забезпечення успішної реалізації стратегій в умовах невизначеності.
Опис: Потапенко, А. В. Стратегічні напрями розвитку виробничого підприємства у воєнний період : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / А. В. Потапенко ; керівник роботи О. В. Попело ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра менеджменту та адміністрування. – Чернігів, 2023. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29708
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потапенко А.В. диплом магістр 073 Менеджмент 2023.pdfдиплом702,01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.