Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29722
Назва: Організація обліку та аналіз господарської діяльності фермерського господарства (на матеріалах ФГ «Адама»)
Автори: Адаменко, А. М.
Ключові слова: фермерське господарство
організація обліку
форми обліку
облікова політика
аналіз
програмне забезпечення
ефективність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр» за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» ОПП «Облік і оподаткування». – Національний університет «Чернігівська політехніка». Чернігів, 2023. В роботі розглянуто економічну сутність фермерського господарства, основні чинники, що впливають на організацію обліку, особливості організації обліку фермерських господарств, охарактеризовано нормативно-правове забезпечення обліку фермерських господарств. Досліджено сучасний стан розвитку фермерських господарств в Україні, проведено аналіз основних фінансово-економічних показників діяльності ФГ «АДАМА», досліджено організацію первинного, аналітичного і синтетичного обліку ФГ «АДАМА» та проаналізовано господарську діяльність. Розроблено пропозиції щодо удосконалення організації обліку та підвищення ефективності господарської діяльності досліджуваного підприємства: застосування сучасних програмних продуктів в обліку; удосконалення облікової політики шляхом внесення до неї елементів щодо складу та розподілу загальновиробничих витрат; розробка Робочого плану рахунків; перегляд межі суттєвості; застосування сучасних агротехнічних рішень; збільшення надходжень від реалізації за допомогою вирощування органічної продукції та агротуризму та інші.
Опис: Адаменко, А. М. Організація обліку та аналіз господарської діяльності фермерського господарства (на матеріалах ФГ «Адама») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 "Облік і оподаткування" / А. М. Адаменко ; керівник роботи В. В. Гливенко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2023. – 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29722
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Адаменко_магістр_ЕОО_2023.pdfавтореферат419,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.