Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29730
Назва: Організація обліку, аналіз та оподаткування на підприємствах малого бізнесу (на матеріалах ТОВ «ПРИЗ»)
Автори: Ігнатенко, В. В.
Ключові слова: організація обліку
аналіз
система оподаткування
малий бізнес
облікова політика
оптимізація оподаткування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено особливості організації обліку та оподаткування на підприємствах малого бізнесу, розглянуто нормативно-провове забезпечення організації обліку та оподаткування в Україні, здійснено оцінку стану, потреб та перспектив розвитку малого підприємництва в Україні. Розглянуто існуючу систему оподаткування на ТОВ «ПРИЗ». Проаналізовано фінансово-економічну характеристику діяльності підприємства, здійснено оцінку організації обліку на підприємстві, наведені основні елементи облікової політики щодо організації обліку та оподаткування на підприємстві ТОВ «ПРИЗ». Розроблені пропозиції спрямовані на вдосконалення організації обліку та оптимізації оподаткування досліджуваного підприємства. За результатами дослідження сформульовані пропозиції щодо уточнення деяких елементів облікової політики, розроблено графік документообігу та обґрунтовано перехід підприємства на іншу систему оподаткування.
Опис: Ігнатенко, В. В. Організація обліку, аналіз та оподаткування на підприємствах малого бізнесу (на матеріалах ТОВ «ПРИЗ») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 "Облік і оподаткування" / В. В. Ігнатенко ; керівник роботи В. В. Гливенко ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2023. – 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29730
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ігнатенко_магістр_ЕОО_2023.pdfавтореферат186,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.