Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29738
Назва: Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці» (на матеріалах АТ «Укрпошта»)
Автори: Любенко, А. С.
Ключові слова: розрахунки
оплата праці
облік
аналіз
аудит
заробітна плата
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено економічну сутність розрахунків з оплати праці, досліджено методичні основи обліку та аудиту розрахунків з оплати праці, проаналізовано нормативно-правове забезпечення обліку і аудиту розрахунків з оплати праці. Розкрито загальну фінансово-економічну характеристику АТ «Укрпошта», розглянуто організацію первинного, аналітичного і синтетичного обліку розрахунків з оплати праці АТ «Укрпошта», визначено особливості аналізу та проведення аудиторських процедур розрахунків з оплати праці Узагальнено проблеми організації обліку, аналізу та аудиту розрахунків з оплати праці АТ «Укрпошта» та запропоновані напрямки удосконалення бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту розрахунків з оплати праці АТ «Укрпошта» За результатами дослідження сформовані пропозиції щодо: автоматизації процесів обліку розрахунків з оплати праці, електронний обмін даними між відділом кадрів та бухгалтерією підприємства, створення школи підвищення кваліфікації персоналу бухгалтерії та впровадження системи внутрішнього контролю та аудиту на підприємстві.
Опис: Любенко, А. С. Організація обліку, аналіз та аудит розрахунків з оплати праці (на матеріалах АТ «Укрпошта») : автореф. випускної кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеню «магістр» : 071 "Облік і оподаткування" / А. С. Любенко ; керівник роботи О. С. Сакун ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту. – Чернігів, 2023. – 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29738
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко_магістр_ЕОО_2023.pdfдиплом234,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.