Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29828
Назва: Удосконалення технології вирощування картоплі та поліпшення якості отриманої продукції умовах СВК «Блистівське»
Автори: Поліщук, О. Г.
Реус, О. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Картопля – найбільш поширена культура в Україні з групи бульбоплодів. Вона належить до найважливіших сільськогосподарських культур і має різнобічне використання. Це винятково важливий продукт харчування. Недарма її називають другим хлібом. Цінність картоплі визначається високими смаковими якостями та сприятливим для здоров’я людини хімічним складом. ЇЇ також використовують на корм худобі та в промисловості. Якщо говорити про універсальність використання, то необхідно зазначити, що з картоплею не може зрівнятися жодна інша сільськогосподарська культура. Україна здавна була картоплесіючою країною, яка займала одне з провідних місць у світі по її виробництву. Картоплярство давало роботу багатьом працівникам сільського господарства, забезпечувало достатньо великі і сталі грошові надходження ля картоплесіючих господарств. Але за останнє десятиріччя стан справ в галузі різко змінився. Виробництво картоплі повністю перейшло в підсобні та особисті господарства населення. В господарствах суспільного сектора катастрофічно знизилися посівні площі, урожайність і як наслідок валові збори. Галузь з високодохідної перетворилась у збиткову. Отже обрана тема є досить актуальною на сьогодні.
Опис: Поліщук, О. Г., Реус, О. А. Удосконалення технології вирощування картоплі та поліпшення якості отриманої продукції умовах СВК «Блистівське» : випускна кваліфікаційна робота : 201 "Агрономія" / О. Г. Поліщук, О. А. Реус ; керівник роботи К. М. Кудряшова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2023. – 68 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29828
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Поліщук О.Г., Реус О.А.-магістр-2023.pdfдиплом1,3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.