Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29829
Назва: Вплив відходів крохмального виробництва на урожайність кукурудзи
Інші назви: Influence of secondary waste from starch production on corn yield
Автори: Пономарчук, А. П.
Ключові слова: урожай
вторинні відходи крохмального виробництва
мезга
органічне добриво
кукурудза
harvest
secondary waste from starch production
pulp
organic fertilizer
corn
Дата публікації: 2023
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): У розділі 1 за літературними джерелами обґрунтовано тему, а саме: проаналізовано та наведено дані про народногосподарське значення кукурудзи, об'єми її вирощування, а також описано особливості та вимоги сільськогосподарської культури до ґрунтово-кліматичних умов та технології вирощування. У розділі 2 розміщено інформацію про ННД «Деснянка», наведено дані про ґрунтово-кліматичні умови та доцільність використання вторинних відходів крохмального виробництва, як органічного добрива під кукурудзу. Розділ 3 включає схеми та методики проведення досліджень, а також технологію вирощування кукурудзи в ННД «Деснянка». У розділі 4 досліджено та наведено вплив вторинних відходів крохмального виробництва на елементи урожайності кукурудзи. Розділ 5 містить аналіз економічної ефективності застосування вторинних відходів крохмального виробництва (картопляної мезги) у якості органічного добрива під кукурудзу. Розділ «Висновки та пропозиції» узагальнює результати дослідження, також тут подано рекомендації для подальшого використання вторинних відходів крохмального виробництва у якості органічних добрив.
Опис: Пономарчук А. П. Вплив відходів крохмального виробництва на урожайність кукурудзи : випускна кваліфікаційна робота : 201 "Агрономія" / А. П. Пономарчук ; керівник роботи Ю. І. Гайда ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра аграрних технологій та лісового господарства. – Чернігів, 2023. – 62 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29829
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пономарчук А.П.-магістр-2023.pdfдиплом1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.