Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/29925
Назва: | Еволюційні підходи до концепцій розвитку брендингу |
Інші назви: | Evolutionary approaches to branding development concepts |
Автори: | Газуда, С. |
Ключові слова: | розвиток брендингу регіонів бренд брендинг агарний регіон концепція брендингу стратегії брендування цінність споживач regional branding development brand branding agricultural region branding concept branding strategies value consumer |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Серія/номер: | Науковий вісник Полісся;№ 2 (27) |
Короткий огляд (реферат): | Статтю присвячено дослідженню еволюційних підходів до обґрунтування процесу розвитку брендингу регіонів. Здійснено аналіз наукової літератури, який засвідчив значну увагу вчених до питань брендингу регіонів. Досліджено етапи розвитку брендингу, що засвідчило не лише його еволюційний характер, а іпрогнозовані тенденції, вказуючи на необхідність стратегічної інтеграції та постійної чутливості до сучасних вимог та викликів суспільства. Доведено, що зміст концепцій брендингу неперервно трансформується під впливом суспільних, технологічних та економічних змін, реагуючи на потреби споживачів та вимоги ринку. |
Опис: | Газуда, С. Еволюційні підходи до концепцій розвитку брендингу / С. Газуда // Науковий вісник Полісся. - 2023. - N 2 (27). - С. 53-61. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/29925 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник Полісся. – 2023. – №2 (27) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3. Газуда.pdf | стаття | 267,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.