Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30054
Назва: Основи наукового дослідження : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"
Автори: Корнієнко, С. П.
Синенко, М. А.
Ткач, Ю. М.
Мехед, Д. Б.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Запропоновані завдання для індивідуальної (розрахунково-графічної) роботи здобувачів вищої освіти включають методичні вказівки до виконання, завдання для розрахунку, критерії оцінювання. За допомогою розрахунково-графічної роботи та запропонованих завдань досягається більш глибоке опанування теорії, що здійснюється за допомогою розвитку логічного мислення через вирішення задач та дає змогу студентам осмислити та закріпити нові для них поняття.
Опис: Основи наукового дослідження : метод вказ. до виконання розрах.-граф. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти освіт.-проф. програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації" / уклад.: С. П. Корнієнко, М. А. Синенко, Ю. М. Ткач, Д. Б. Мехед. − Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024 – 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30054
Розташовується у зібраннях:Мехед Д. Б.: навчально-методичні видання
Ткач Ю. М.: навчально-методичні видання
Синенко М. А.: навчально-методичні видання
Корнієнко С. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5233 10_основи_наук_дослід_метод_вказ_до_ргр_1_4_2 (1).pdfметодичні вказівки424,78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.