Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30069
Назва: Інформатика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"
Автори: Гребенник, А. Г.
Петренко, Т. А.
Дюба, І. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Інформатика» є оволодіння студентами навичок алгоритмічного мислення, вивчення базових алгоритмів обробки простих структур даних, вироблення вмінь та навичок для самостійної розробки програмного забезпечення типових задач інформатики, отримання практичних навичок роботи за комп’ютером по налагодженню та тестуванню програм. Виконання лабораторних робіт має на меті отримання практичних навичок розробки алгоритмів рішення різноманітних задач та їх реалізації мовами програмування високого рівня на прикладі мови С++. Для виконання робіт пропонується середовище розробки Visual Studio, що дозволяє створювати різні типи проектів, і в подальшому буде корисним при вивченні спеціальних предметів. Цикл лабораторних робіт виконується протягом семестру і охоплює основні теми курсу «Інформатика». Теоретичною основою для виконання лабораторних робіт є курс лекцій, теоретичні відомості на початку кожної лабораторної роботи даних методичних вказівок та навчальна література. Методичні вказівки до кожної лабораторної роботи виконані по єдиній структурі що включає мету роботи, теоретичну частину з прикладами реалізації програм за темою роботи, завдання для самостійного виконання та перелік контрольних питань.
Опис: Інформатика : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти освіт.-проф. програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації" / уклад.: А. Г. Гребенник, Т. А. Петренко, І. М. Дюба. − Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30069
Розташовується у зібраннях:Дюба І. М.: навчально-методичні видання
Гребенник А. Г.: навчально-методичні видання
Петренко Т. А.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5246 Інформатика метод вказ до лабораторних робіт.pdfметодичні вказівки1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.