Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30072
Назва: Комп’ютерні мережі : методичні вказівки до курсового проектування для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"
Автори: Семендяй, С. М.
Петренко, Т. А.
Шелест, М. Є.
Гребенник, А. Г.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Вивчення комп'ютерних мереж є невід'ємною частиною навчання для студентів, які обрали спеціальність "Кібербезпека". Ця область знань важлива з багатьох причин, починаючи з того, що майже будь-який аспект сучасного життя пов'язаний з використанням комп'ютерів і мереж. Кіберзлочинці і загрози кібербезпеці використовують комп'ютерні мережі для атак та злому систем, тому розуміння їх функціонування є важливим для розробки і впровадження ефективних заходів захисту.
Опис: Комп’ютерні мережі : метод. вказ. до курс. проектування для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти освіт.-проф. програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації" / уклад.: С. М. Семендяй, Т. А. Петренко, М. Є. Шелест, А. Г. Гребенник. − Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024 – 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30072
Розташовується у зібраннях:Гребенник А. Г.: навчально-методичні видання
Шелест М. Є.: навчально-методичні видання
Петренко Т. А.: навчально-методичні видання
Семендяй С. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5249 КМ_Семендяй_Курсовий_методичка (2).pdfметодичні вказівки1,09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.