Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30074
Назва: Кібербезпека та захист інформації : методичні вказівки з ознайомчої практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації"
Автори: Петренко, Т. А.
Ткач, Ю. М.
Шелест, М. Є.
Кальченко, Д. В.
Дюба, І. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Мета цих методичних вказівок – допомога здобувачам вищої освіти за спеціальністю 125 – Кібербезпека та захист інформації НУ «Чернігівська політехніка» у питаннях планування, проведення та підведення підсумків практики. У методичних вказівках наведено інформацію щодо мети, завдань, організації та інформаційного обсягу ознайомчої практики, форм та методів контролю, рекомендованих нормативно-правових актів, а також додатки з бланками документів практики.
Опис: Кібербезпека та захист інформації : метод. вказ. з ознайомч. практики для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти освіт.-проф. програми «Кібербезпека» спеціальності 125 "Кібербезпека та захист інформації" / уклад.: Т. А. Петренко, Ю. М. Ткач, М. Є. Шелест, Д. В. Кальченко, І. М. Дюба. − Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024 – 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30074
Розташовується у зібраннях:Дюба І. М.: навчально-методичні видання
Кальченко Д. В.: навчально-методичні видання
Шелест М. Є.: навчально-методичні видання
Ткач Ю. М.: навчально-методичні видання
Петренко Т. А.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5251 ОК31_Методичні вказівки до ознайомчої практики (1) (1).pdfметодичні вказівки381,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.