Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30083
Назва: Електронні платіжні системи : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"
Автори: Шпомер, Т. О.
Панченко, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою викладання навчальної дисципліни «Електронні платіжні системи» є закріплення та розвиток загальних (ЗК) та спеціальних (СК) компетентностей бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» щодо теоретичних основ та практичних аспектів організації діяльності платіжних систем, платіжних інструментів, особливостей побудови та специфіки функціонування Національних та зарубіжних електронних платіжних систем. в області здійснення фінансових операцій.
Опис: Електронні платіжні системи : метод. вказ. до практ. занять та самост. роботи для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності" 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" / уклад.: Т. О. Шпомер, О. І. Панченко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 38 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30083
Розташовується у зібраннях:Панченко О. І.: навчально-методичні видання
Шпомер Т. О.: навчально-методичні видання
Економічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5259 Методичка_ЕПС_2024.pdfметодичні вказівки501,71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.