Шпомер Т. О.: навчально-методичні видання : [22] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Фінансовий менеджмент у банку : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності" 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Шпомер, Т. О.; Садчикова, І. В.
2023Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до підготовки до атестаційного (державного кваліфікаційного) іспиту з фаху для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок"Дубина, М. В.; Панченко, О. І.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.
2023Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Садчикова, І. В.; Холявко, Н. І.; Шишкіна, О. В.; Шпомер, Т. О.
2022Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки з виробничої практики для здобувачів вищої освіти 3 курсу освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування"Садчикова, І. В.; Кальченко, О. М.; Панченко, І. О.; Шпомер, Т. О.
2021Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійної програми "Фінансовий менеджмент підприємств і установ"Дубина, М. В.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.; Парубець, О. М.; Шишкіна, О. В.
2021Фінанси, банківська справа та страхування : методичні вказівки до виконання та оформлення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «магістр», галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності" 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійної програми "Фінанси, банківська справа та страхування"Дубина, М. В.; Ільчук, В. П.; Садчикова, І. В.; Шпомер, Т. О.; Кальченко, О. М.; Панченко, О. І.
2020Страхування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування усіх форм навчанняПанченко, О. І.; Шпомер, Т. О.
2020Страховий менеджмент : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для здобувачів вищої освіти галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" усіх форм навчанняПанченко, О. І.; Шпомер, Т. О.
2019Страхування : методичні вказівки до практичних занять для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійного рівня «бакалавр» денної форми навчанняПанченко, О. І.; Парубець, О. М.; Шпомер, Т. О.
2019Страхові послуги : методичні вказівки до практичних занять для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної форми навчанняПанченко, О. І.; Шпомер, Т. О.
2019Страхові послуги : методичні вказівки до самостійної та індивідуальної роботи студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спеціальності 072 "фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-професійного рівня «бакалавр» всіх форм навчанняПанченко, О. І.; Шпомер, Т. О.
2019Інноваційний розвиток підприємства : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освіт.-проф. рівня «магістр» заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.
2019Маркетинг : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Шпомер, Т. О.; Штирхун, Х. І.
2019Маркетинг : методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" за спец. 072 "Фінанси, банківська справа та страхування денної форми навчання до виконання курсової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" денної форми навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.; Шпомер, Т. О.
2018Інвестування : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" за спеціальністю 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" для усіх форм навчанняІльчук, В. П.; Штирхун, Х. І.; Шпомер, Т. О.
2014Інвестування : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» за напрямом підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» заочної форми навчанняІльчук, В. П.; Гавриленко, Н. І.; Шпомер, Т. О.
2015Управління діяльністю страхової компанії. Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів спеціальності 7.03050801 «Фінанси і кредит» усіх форм навчанняПанченко, О. І.; Шишкіна, О. В.; Шпомер, Т. О.; Тарасенко, А. В.
2015Cтрахові послуги. Методичні вказівки до виконання розрахункової роботи для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» усіх форм навчанняПанченко, О. І.; Шишкіна, О. В.; Шпомер, Т. О.; Тарасенко, А. В.
2016Страхування фінансових ризиків. Методичні вказівки до практичних занять для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0305 – «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», усіх форм навчанняПанченко, О. І.; Дубина, М. В.; Шпомер, Т. О.; Тарасенко, А. В.
2016Страхові послуги. Методичні вказівки до виконання контрольної роботи для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» галузі знань 0305 – «Економіка і підприємництво» напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», заочної форми навчанняПанченко, О. І.; Кальченко, О. М.; Шпомер, Т. О.; Тарасенко, А. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 22