Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30089
Назва: Теорія і методологія архітектурного проєктування. Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи на тему: «Визначення висоти, відстаней огляду і ступеня видимості статуй» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 191 “Архітектура та містобудування”
Автори: Павленко В. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Важливе значення у формуванні ідейно-художнього і композиційного вигляду життєвих просторів планувальних структур населених пунктів, мають засоби монументально-декоративного мистецтва. Споруджувані в даний час монументи по засобам вираження ідеї і художній формі слід розділити на два основних типи - скульптурні та архітектурні. Вибір того чи іншого з них пов'язаний з місцем установки, розмірами, умовами зорового сприйняття, архітектурно-планувальним рішенням оточуючих просторів, забудовою, рухом транспорту та іншими містобудівними факторами.
Опис: Теорія і методологія архітектурного проєктуванням : метод. вказ. до розрах.-граф. роботи на тему: «Визначення висоти, відстаней огляду і ступеня видимості статуй» для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня спеціальності 191 “Архітектура та містобудування” / уклад. В. В. Павленко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024 – 30 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30089
Розташовується у зібраннях:Павленко В. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5265 МЕТОДИЧКА ДО РГР Теорія і методолгія .pdfметодичні вказівки1,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.