Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/30348
Назва: | Непродовольчі товари. Частина 1 : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Непродовольчі товари» розроблені з метою закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок та вмінь з товарознавства та оцінки якості непродовольчих товарів, а також формування компетенцій, необхідних для професійної діяльності фахівців у сфері підприємництва і торгівлі. Практичні роботи виконуються здобувачами вищої освіти самостійно під керівництвом викладача. Кожна практична робота має свою мету, завдання, необхідні матеріали та обладнання, а також методичні рекомендації щодо виконання. |
Опис: | Непродовольчі товари. Частина 1 : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня вищ.ї освіти спец. 076 «Підприємництво та торгівля» за освіт.-проф. програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навч. / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 42 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/30348 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5314 непрод метод_2024 (1).pdf | методичні вказівки | 875,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.