Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/30348
Назва: Непродовольчі товари. Частина 1 : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» за освітньо-професійною програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання
Автори: Денисенко, Т. М.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Непродовольчі товари» розроблені з метою закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок та вмінь з товарознавства та оцінки якості непродовольчих товарів, а також формування компетенцій, необхідних для професійної діяльності фахівців у сфері підприємництва і торгівлі. Практичні роботи виконуються здобувачами вищої освіти самостійно під керівництвом викладача. Кожна практична робота має свою мету, завдання, необхідні матеріали та обладнання, а також методичні рекомендації щодо виконання.
Опис: Непродовольчі товари. Частина 1 : метод. вказ. до практ. занять для здобувачів вищ. освіти перш. (бакалавр.) рівня вищ.ї освіти спец. 076 «Підприємництво та торгівля» за освіт.-проф. програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навч. / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/30348
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5314 непрод метод_2024 (1).pdfметодичні вказівки875,62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.