Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/5658
Назва: Інформаційні системи у фінансах. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни інформаційні системи у фінансах для студентів за напрямом підготовки 6.030508 – «Фінанси і кредит»
Автори: Базилевич, В. М.
Мехед, Д. Б.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧДТУ
Короткий огляд (реферат): Посібник написаний за навчальною програмою курсу «Інформаційні системи у фінансах» для студентів за напрямом підготовки 6.030508 – «Фінанси і кредит». В посібнику розкрито сутність і зміст основних теоретичних питань курсу, розглянуто типові задачі. Посібник містить доступні теоретичні матеріали, практичні приклади, графічний матеріал, задачі та принципи їх розв’язання, і відповідає вимогам комплексного засвоєння курсу та оволодіння навичками практичної роботи. Адресований студентам та викладачам. Може бути використаний як самовчитель.
Опис: Інформаційні системи у фінансах. Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни інформаційні системи у фінансах для студентів за напрямом підготовки 6.030508 – «Фінанси і кредит» / Укл.: Д. Б. Мехед, В. М. Базилевич. – Чернігів: ЧДТУ, 2013. – 63 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/5658
Розташовується у зібраннях:Базилевич В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ИСУФ_Теорія.pdfМетодичні вказівки678,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.