Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorХребтань, О. Б.
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.accessioned2015-10-22T23:53:44Z
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z
dc.date.available2015-10-22T23:53:44Z
dc.date.issued2012
dc.identifier.uri
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7121
dc.descriptionХребтань, О. Б. Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. Чернігова / О. Б. Хребтань, Т. М. Денисенко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки. - Чернігів : ЧНТУ, 2012. – №1 (55). – C. 77-81.en_US
dc.description.abstractДосліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості томатних соусів вітчизняного виробництва, які реалізуються в роздрібних підприємствах м. Чернігова. За результатами проведених досліджень було встановлено, що томатні соуси одного виду, але вироблених різними вітчизняними виробниками, відрізнялися не тільки за органолептичними, але і за фізико-хімічними показниками. Отже, виникає необхідність у проведенні постійних дослідженнях якості продукції, яка з’являється у вітчизняних підприємствах торгівлі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №1 (55)
dc.titleТоварознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. черніговаen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: наукові статті
Хребтань О. Б.: наукові статті
№1(55)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
639.pdfстаття453,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.