Хребтань О. Б.: наукові статті : [14] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пиваЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2010Товарознавча експертиза розмірних показників та маркування шкіряного взуття, що реалізується в роздрібних торгівельних підприємствах м. ЧерніговаХребтань, О. Б.
2013Особливості пофарбування пальтових вовняних тканин зі спеціальними обробками кислотними металокомплексними барвникамиХребтань, О. Б.
2012Дослідження впливу спеціальної обробки на стійкість пофарбування пальтових вовняних тканин до дії штучного опромінюванняХребтань, О. Б.
2008Дослідження вологообмінних та теплозахисних властивостей вовняних пальтових тканин із полімерними обробкамиДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.; Злотенко, Б. М.; Романюк, О. О.; Матвієнко, О. А.
2013Вплив обробки на електризованість пальтових вовняних тканинХребтань, О. Б.
2013Дослідження драпірування пальтових вовняних тканин з різними обробкамиНіколайчук, Л. Г.; Хребтань, О. Б.
2013Вплив протимолевої обробки на екологічні властивості та стійкість пофарбування пальтових вовняних тканинНіколайчук, Л. Г.; Хребтань, О. Б.
2010Дослідження якості мороженого рибного філе, що реалізується в роздрібній торгівлі м. ЧерніговаДенисенко, T. M.; Хребтань, О. Б.
2012Дослідження якості та безпечності косметичних кремів для рукХребтань, О.Б.; Кучинська, А.М.
2017Ідентифікація волокнистого складу швейних товарів під час проведення товарознавчої експертизиХребтань, О. Б.; Дудла, І. О.; Яковенко, А. М.
2012Товарознавча оцінка якості томатних соусів, які реалізуються в роздрібній торгівельній мережі м. черніговаХребтань, О. Б.; Денисенко, Т. М.
2011Дослідження властивостей пальтових вовняних тканин із спеціальною обробкою після проведення волого-теплового обробленняДудла, І. О.; Хребтань, О. Б.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 14 з 14