Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200
Назва: Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах
Автори: Ткаченко, Т.І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №3 (59)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема.
Опис: Ткаченко Т.І. Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2012. – №3 (59). – C. 234-237.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200
Розташовується у зібраннях:№3(59)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
269.pdfстаття183,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.