Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200
Назва: | Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах |
Автори: | Ткаченко, Т.І. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №3 (59) |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано методику, яка дозволяє здійснювати статистичні регулювання виробничого процесу на харчових підприємствах, що, в свою чергу, надасть можливість підвищити його стійкість, ефективність та результативність зокрема. |
Опис: | Ткаченко Т.І. Розробка методики статистичного регулювання параметрів якості виробничого процесу на харчових підприємствах / Т.І. Ткаченко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2012. – №3 (59). – C. 234-237. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7200 |
Розташовується у зібраннях: | №3(59) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
269.pdf | стаття | 183,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.