Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7316
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗінченко, Ю.С.-
dc.contributor.authorГуменюк, О.Л.-
dc.contributor.authorШупило, К.О.-
dc.contributor.authorСеменюк, О.Ю.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-23T23:10:13Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-23T23:10:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7316-
dc.descriptionЗінченко Ю.С. Використання барвників вітчизняними виробниками харчової продукції / Ю.С. Зінченко, О.Л. Гуменюк, К.О. Шупило, О.Ю. Семенюк // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №2 (65). – C. 244-248.en_US
dc.description.abstractУ виробництві харчових продукті широко використовуються харчові барвники (натуральні, ідентичні натуральним та синтетичні) для надання готовим продуктам привабливого естетичного вигляду. Серед харчових барвників, що дозволені до використання в Україні, є такі, що заборонені в країнах ЄС, США, Австралії, Росії та ін. Досліджено широкий асортимент цукерок, кондитерських та деяких молочних виробів, солодких безалкогольних напоїв щодо вмісту барвників. Встановлено відсоткове співвідношення використання в харчових продуктах натуральних та синтетичних барвників, а також відсоток використання вітчизняними виробниками барвників, що є забороненими в деяких зарубіжних країнах.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №2 (65)-
dc.titleВикористання барвників вітчизняними виробниками харчової продукціїen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:Гуменюк О. Л.: наукові статті
№2(65)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
934.pdfстаття185,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.