Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
Назва: Особливості управління ризиками появи неякісної продукції
Автори: Череднікова, О. О.
Гавриленко, Н. І.
Жарій, Я. В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; № 4 (69)
Короткий огляд (реферат): Досліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції.
Опис: Череднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
Розташовується у зібраннях:Жарій Ядвіга Вікентіївна
Жарій Ядвіга Вікентіївна
№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1116.pdfстаття245,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.