Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387
Назва: | Особливості управління ризиками появи неякісної продукції |
Автори: | Череднікова, О. О. Гавриленко, Н. І. Жарій, Я. В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; № 4 (69) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено небезпечні ситуації процесу виробництва харчової продукції, виявлено можливі причини утворення дефектів та запропоновано методи оброблення статистичних даних для оцінювання ризиків появи неякісної продукції. |
Опис: | Череднікова, О. О. Особливості управління ризиками появи неякісної продукції / О. О. Череднікова, Н. І. Гавриленко, Я. В. Жарій // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2013. – № 4 (69). – C. 204-212. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7387 |
Розташовується у зібраннях: | Жарій Ядвіга Вікентіївна Жарій Ядвіга Вікентіївна №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1116.pdf | стаття | 245,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.