Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390
Назва: | Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів |
Автори: | Медведкова, І.І. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №4 (69) |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано розв'язок завдання розподілу температурних полів у шарі продукту у процесі його зберігання методами математичного моделювання на прикладі сушіння свіжих культивованих грибів. Проведено аналіз сучасного стану практики сушіння грибної продукції, дано оцінку методів математичного моделювання тепломасопереносу в щільному шарі, що дозволяє одержати повну картину розподілу потенціалів переносу в тілі або системі тіл, простежити зміну полів потенціалів у часі й на цій основі дати детальний аналіз кінетики й динаміки процесу сушіння культивованих грибів. |
Опис: | Медведкова І.І. Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів / І.І. Медведкова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 221-226. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390 |
Розташовується у зібраннях: | №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1119.pdf | стаття | 203,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.