Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390
Назва: Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів
Автори: Медведкова, І.І.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №4 (69)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано розв'язок завдання розподілу температурних полів у шарі продукту у процесі його зберігання методами математичного моделювання на прикладі сушіння свіжих культивованих грибів. Проведено аналіз сучасного стану практики сушіння грибної продукції, дано оцінку методів математичного моделювання тепломасопереносу в щільному шарі, що дозволяє одержати повну картину розподілу потенціалів переносу в тілі або системі тіл, простежити зміну полів потенціалів у часі й на цій основі дати детальний аналіз кінетики й динаміки процесу сушіння культивованих грибів.
Опис: Медведкова І.І. Деякі особливості математичного моделювання процесу сушіння культивованих грибів / І.І. Медведкова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 221-226.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7390
Розташовується у зібраннях:№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1119.pdfстаття203,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.