Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
Назва: | Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів |
Автори: | Лукомський, Ю.О. Молоканова, Л.В. |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №4 (69) |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати дослідження мінерального складу пасти з квасолі білої продовольчої. Проаналізовано зміни мінерального складу м’ясних січених напівфабрикатів при заміні у рецептурі хліба на квасолеву пасту. Враховано концепції збалансованих співвідношень мінеральних речовин у продуктах харчування. Виділено ключові фактори дії мінеральних компонентів на біологічну цінність продукту. |
Опис: | Лукомський Ю.О. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів / Ю.О. Лукомський, Л.В. Молоканова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 227-231. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391 |
Розташовується у зібраннях: | №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1120.pdf | стаття | 242,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.