Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лукомський, Ю.О. | - |
dc.contributor.author | Молоканова, Л.В. | - |
dc.date.accessioned | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.accessioned | 2015-10-24T21:23:24Z | - |
dc.date.available | 2015-09-22T12:38:53Z | - |
dc.date.available | 2015-10-24T21:23:24Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.uri | - | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391 | - |
dc.description | Лукомський Ю.О. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів / Ю.О. Лукомський, Л.В. Молоканова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 227-231. | en_US |
dc.description.abstract | Наведено результати дослідження мінерального складу пасти з квасолі білої продовольчої. Проаналізовано зміни мінерального складу м’ясних січених напівфабрикатів при заміні у рецептурі хліба на квасолеву пасту. Враховано концепції збалансованих співвідношень мінеральних речовин у продуктах харчування. Виділено ключові фактори дії мінеральних компонентів на біологічну цінність продукту. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів: ЧНТУ | en_US |
dc.relation.ispartofseries | Технічні науки; №4 (69) | - |
dc.title | Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Розташовується у зібраннях: | №4(69) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1120.pdf | стаття | 242,38 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.