Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛукомський, Ю.О.-
dc.contributor.authorМолоканова, Л.В.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-24T21:23:24Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-24T21:23:24Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7391-
dc.descriptionЛукомський Ю.О. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів / Ю.О. Лукомський, Л.В. Молоканова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 227-231.en_US
dc.description.abstractНаведено результати дослідження мінерального складу пасти з квасолі білої продовольчої. Проаналізовано зміни мінерального складу м’ясних січених напівфабрикатів при заміні у рецептурі хліба на квасолеву пасту. Враховано концепції збалансованих співвідношень мінеральних речовин у продуктах харчування. Виділено ключові фактори дії мінеральних компонентів на біологічну цінність продукту.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №4 (69)-
dc.titleЗміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентівen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1120.pdfстаття242,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.