Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
Назва: Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів
Автори: Лукомський, Ю.О.
Молоканова, Л.В.
Дата публікації: 2013
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №4 (69)
Короткий огляд (реферат): Наведено результати дослідження мінерального складу пасти з квасолі білої продовольчої. Проаналізовано зміни мінерального складу м’ясних січених напівфабрикатів при заміні у рецептурі хліба на квасолеву пасту. Враховано концепції збалансованих співвідношень мінеральних речовин у продуктах харчування. Виділено ключові фактори дії мінеральних компонентів на біологічну цінність продукту.
Опис: Лукомський Ю.О. Зміни мінерального складу січених напівфабрикатів при варіації сировинних компонентів / Ю.О. Лукомський, Л.В. Молоканова // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2013. – №4 (69). – C. 227-231.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7391
Розташовується у зібраннях:№4(69)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1120.pdfстаття242,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.