Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426
Назва: Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва
Автори: Молоканова, Л.В.
Квасніков, В.П.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів: ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; №1 (71)
Короткий огляд (реферат): Наведено результати досліджень щодо технологічних характеристик натуральних барвників з кизилу і терну як рецептурних і функціональних інгредієнтів, що формують типовий рожевий колір варених ковбас. Визначено вплив на колір барвників рН середовища та способу оброблення сировини (сушка, заморожування ягід). Встановлено фракційний склад екстрактів барвників з кизилу і терну та ступінь відновлюваності сухих барвників. Наведено рекомендації стосовно розчинників для вилучення барвних речовин з ягід та умов введення сухих барвників у ковбасний фарш.
Опис: Молоканова Л.В. Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва / Л.В. Молоканова, В.П. Квасніков // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 230-236.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426
Розташовується у зібраннях:№1(71)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1278.pdfстаття535,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.