Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМолоканова, Л.В.-
dc.contributor.authorКвасніков, В.П.-
dc.date.accessioned2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.accessioned2015-10-24T22:55:11Z-
dc.date.available2015-09-22T12:38:53Z-
dc.date.available2015-10-24T22:55:11Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.uri-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/7426-
dc.descriptionМолоканова Л.В. Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва / Л.В. Молоканова, В.П. Квасніков // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 230-236.en_US
dc.description.abstractНаведено результати досліджень щодо технологічних характеристик натуральних барвників з кизилу і терну як рецептурних і функціональних інгредієнтів, що формують типовий рожевий колір варених ковбас. Визначено вплив на колір барвників рН середовища та способу оброблення сировини (сушка, заморожування ягід). Встановлено фракційний склад екстрактів барвників з кизилу і терну та ступінь відновлюваності сухих барвників. Наведено рекомендації стосовно розчинників для вилучення барвних речовин з ягід та умов введення сухих барвників у ковбасний фарш.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів: ЧНТУen_US
dc.relation.ispartofseriesТехнічні науки; №1 (71)-
dc.titleХарактеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництваen_US
dc.typeArticleen_US
Розташовується у зібраннях:№1(71)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1278.pdfстаття535,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.