Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426
Назва: | Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва |
Автори: | Молоканова, Л.В. Квасніков, В.П. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів: ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; №1 (71) |
Короткий огляд (реферат): | Наведено результати досліджень щодо технологічних характеристик натуральних барвників з кизилу і терну як рецептурних і функціональних інгредієнтів, що формують типовий рожевий колір варених ковбас. Визначено вплив на колір барвників рН середовища та способу оброблення сировини (сушка, заморожування ягід). Встановлено фракційний склад екстрактів барвників з кизилу і терну та ступінь відновлюваності сухих барвників. Наведено рекомендації стосовно розчинників для вилучення барвних речовин з ягід та умов введення сухих барвників у ковбасний фарш. |
Опис: | Молоканова Л.В. Характеристика натуральних барвників з кизилу і терну для ковбасного виробництва / Л.В. Молоканова, В.П. Квасніков // Вісник Чернігівського державного технологічного університету: Серія: Технічні науки - Чернігів: ЧНТУ, 2014. – №1 (71). – C. 230-236. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7426 |
Розташовується у зібраннях: | №1(71) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1278.pdf | стаття | 535,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.