Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
Назва: | Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб |
Автори: | Победаш, М. М. Сидоренко, О. В. |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Чернігів : ЧНТУ |
Серія/номер: | Технічні науки; № 2 (73) |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини. |
Опис: | Победаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460 |
Розташовується у зібраннях: | №2(73) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1311.pdf | стаття | 204,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.