Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
Назва: Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб
Автори: Победаш, М. М.
Сидоренко, О. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Серія/номер: Технічні науки; № 2 (73)
Короткий огляд (реферат): Досліджено шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб, визначено методи підвищення якості та гарантування безпечності рибних пресервів за умови додавання рослинної сировини. Проведено органолептичні та фізико-хімічні дослідження (визначення буферності, загальної кислотності та масової частки кухонної солі в м’ясі риби) нових рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб із додаванням каротиновмісної сировини.
Опис: Победаш, М. М. Шляхи стабілізації споживчих властивостей рибних пресервів на основі дрібних оселедцевих риб / М. М. Победаш, О. В. Сидоренко // Вісник Чернігівського державного технологічного університету. Серія : Технічні науки. - 2014. – № 2 (73). – C. 208-212.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): 
http://ir.stu.cn.ua/123456789/7460
Розташовується у зібраннях:№2(73)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1311.pdfстаття204,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.