Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/7579
Назва: Особливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесі
Автори: Москаленко, В. А.
Ключові слова: собівартість послуг
номерний фонд
податковий облік
експлуатаційні витрати
Дата публікації: 2014
Серія/номер: Науковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес";Вип. 200 Ч. 4
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні етапи визначення собівартості послуг готельних господарств, визначено важливість правильної класифікації витрат готельного бізнесу та грамотного формування собівартості послуг як для здійснення ефективного управління так і для зниження податкових ризиків, розкрито взаємозв’язок між сформованою собівартістю готельного номера і управлінським та податковим обліком.
Опис: Москаленко В. А. Особливості калькулювання послуг та оподаткування в готельному бізнесі / В. А. Москаленко // Науковий вісник НУБіП України. Серія "Економіка, аграрний менеджмент, бізнес". - 2014. - Вип. 200 Ч. 4. - С . 150 -157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/7579
Розташовується у зібраннях:Москаленко В. А.: наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливостi_кал_кулювання.pdfстаття392,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.